Deblocari auto

Deblocari auto brasov

Deblocari auto brasov

Despre Noi

Firma noastra va ofera o gama larga de servicii de lacatuserie auto dintre care enumeram: deblocari usi auto, descuieri portbagaje, inlocuiri broaste auto, demontarea contactului, inlocuirea cheilor defecte, etc. Intervenim pe toata raza judetului Brasov. Avem oameni specializati cu ajutorul carora putem face fata oricarei solicitari de lacatuserie auto.

Avem o experienta bogata in deblocarea usilor auto. Nu conteaza marca sau modelul autoturismului. Suntem pregatiti sa intervenim cu promtitudine si profesionalism in orice situatie.

Interventiile se fac doar in prezenta proprietarului autovehiculului!

Deblocari Auto Brasov

Program NON STOP

Asiguram servicii deblocari usi auto cu program nonstop la orice ora si in orice zi a saptamanii inclusiv de sarbatori. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la telefon 0790 999 998 si un tehnician din cadrul firmei noastre se va deplasa in cel mai scurt timp la dumneavoastra.

Contact

Deblocari Usi
Auto

Deblocam Usi Auto Orice Marca

Deblocam usi auto indiferent de tipul autoturismului. Oferim servicii de lacatuserie auto pentru orice model sau marca auto. Permanent am investit in tehnologie si in oameni, astfel incat sa devenim adevarati profesionisti in domeniul deblocarilor auto indiferent de marca.

deblocari usi brasov (1)

Servicii Deblocare Usi Auto

Deschidere Usa Auto

S-au blocat portierele sau ati pierdut cheile masinii. Noi putem sa va deschidem autoturismul fara nicio problema.

Extractie Chei Rupte

Se intampla adesea sa se rupa cheile in butucul portierei sau in broasca portbagajului. Nu trebuie sa va faceti probleme. Extragerea unei chei rupte este o operatie simpla pentru noi.

Demontarea Contactului

Daca masina nu mai porneste din cauza contactului si doriti sa-l inlocuiti, noi va stam la dispozitie.

Inlocuire Chei De Contact

Dispunem de tehnologia necesara pentru a va inlocui cheile de contact deteriorate.

Deblocari auto - Parteneri:

Expert Deblok – 0765 546 000 – Brasov