Deblocari auto

Reparatii contacte auto

Reparatii contacte auto blocate sau defecte in brasov

Deblocari si reparatii contacte auto

Vreti sa plecati dar nu mai puteti porni masina din cauza contactului? Nu este nicio problema. Venim la locul indicat si rezolvam situatia.

Avand in dotare un atelier mobil dotat cu tot ce avem nevoie, putem interveni oriunde masina dumneavostra a ramas blocata.

Intervenim pentru deblocare contact auto si reparatia acestuia.

Volan blocat? contact blocat? Se rezolva! Nefiind necesar sa chemati o platforma auto.

Demontam si reparam contactul pe loc si intr-un timp scurt. Dupa deblocare, demontam contactul si il reparam, inlocuind piesele defecte sau uzate, iar la final contactul va functiona cu cheia dvs, exact ca inainte.

Sunați echipa Deblocariauto.ro și solicitați un specialist acum!

Reparatie contact Audi

Reconfigurare butuci auto

Daca nu folosim frecvent butucul de la portiera, acesta se blocheaza si nu mai poate fi folosit. Multi dintre noi uitam de acest aspect si cand ramanem fara baterie la masina, ne trezim ca nu mai putem intra in ea.

De cele mai multe ori butucul vechi nu mai poate fi reparat si in acest caz solutia optima este aceea de a inlocui butucul cu unul nou (original sau aftermarket), nu recomandam sa folosim piese din dezmembrari. Motivul este acela ca piesa din dezmembrari are cam aceeasi varsta cu masina dvs si implicit se poate rupe sau bloca oricand. O piesa noua este recomandata.

Putem reconfigura butucul nou dupa cheia originala.

 

 

Masinile din grupul VAG (Audi, Volswagen, Skoda, Seat, Porche, etc) dar si BMW sau Sabb, au un sitem dublu de inchidere (safe lock). In momentul cand masina este incuiata din telecomanda, in interiorul masinii se dezactiveaza orice mod de a deschide o usa. Daca din gresala incuiati pe cineva in masina cu telecomanda, acesta nu va putea iesi dim masina fara a avea cheie.

Din acest motiv, este bine sa avem butucul de la usa functional si o cheie simpla de rezerva in afara masinii.

Sunați echipa Deblocariauto.ro și solicitați un specialist acum!

Recodare butuc auto

galerie foto

Reparatie contact Audi
Reparatie contact Audi
Reparatie contact skoda octavia
Reparatie contact skoda octavia
Reparatie contact golf 5
Reparatie contact golf 5
Reparatie contact citroen
Reparatie contact citroen