Reparații Contacte Auto

reparatii-contacte-auto-1

Reparații Contacte Auto Blocate sau Defecte

Vreți să plecați dar nu mai puteți porni mașină din cauza contactului? Nu este nicio problemă. Venim la locul indicat și rezolvam situația.

Având în dotare un atelier mobil dotat cu tot ce avem nevoie, putem interveni oriunde mașina dumneavostră a rămas blocată.

Reparații Contacte Auto Brasov – Intervenim pentru deblocare contact auto și reparația acestuia.

Volan blocat? contact blocat? Se rezolvă! Nefiind necesar să chemați o platformă auto.

Demontăm și reparăm contactul pe loc și într-un timp scurt. După deblocare, demontăm contactul și îl reparam, înlocuind piesele defecte sau uzate, iar la final contactul vă funcționă cu cheia dvs, exact că înainte.

Reparații Contacte Auto Brasov

Reparații Contacte Auto Blocate sau Defecte

Reparații Contacte Auto Brasov

Dacă nu folosim frecvent butucul de la portieră, acesta se blochează și nu mai poate fi folosit. Mulți dintre noi uităm de acest aspect și când rămânem fară baterie la mașină, ne trezim că nu mai putem intra în ea.

De cele mai multe ori butucul vechi nu mai poate fi reparat și în acest caz soluția optimă este aceea de a înlocui butucul cu unul nou (original sau aftermarket), nu recomandăm să folosim piese din dezmembrări. Motivul este acela că piesa din dezmembrări are cam aceeași vârstă cu mașină dvs și implicit se poate rupe sau bloca oricând. O piesa noua este recomandată.

Putem reconfigura butucul nou după cheia originală.

Mașinile din grupul VAG (Audi, Volswagen, Skoda, Seat, Porche, etc) dar și BMW sau Sabb, au un sitem dublu de închidere (safe lock). În momentul când mașină este încuiată din telecomandă, în interiorul mașinii se dezactivează orice mod de a deschide o ușa. Dacă din greșală încuiați pe cineva în mașină cu telecomandă, acesta nu vă putea ieși dim mașină fară a avea cheie.

Din acest motiv, este bine să avem butucul de la ușa funcțional și o cheie simpla de rezerva în afara mașinii.

Call Now Button